Informatieavond en Open Dag 2019

Geplaatst op: 30.10.18

Er zijn twee momenten waarop onze school bezocht kan worden

Informatieavond

donderdagavond 24 januari 2019   |   inloop vanaf 19:00u aanvang: 19:30u.

Let op: deze avond is vanwege zijn karakter alleen bedoeld voor ouders

Op deze avond wordt plenair informatie gegeven over de bijzonderheden van onze school en over de onderwijskundige ontwikkelingen op onze school. Tevens wordt tijdens deze avond aangegeven voor welke leerlingen onze school een goede keuze kan zijn.
Na afloop bestaat de mogelijkheid om plenair of individueel vragen te stellen aan de schoolleiding en leerjaarcoördinatoren. 


Open Dag

zaterdag 26 januari 2019   |   Inloopochtend van 9:00-12:00u

Deze ochtend is bedoeld voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders.

Bij binnenkomst kan elke leerling van groep 8 zich melden bij de balie in de hal. Je krijgt dan een informatiemap waarin tevens staat vermeld wat er op de Open Dag allemaal te doen is. Leerlingen van het Johan de Witt-gymnasium zijn aanwezig om jou en jouw ouders rond te leiden.
Zo kom je op eenvoudige wijze op alle plekken in school, ben je op tijd voor proeflessen of de voorlichting over Cambridge Engels. Tijdens de Open Dag kun je de hele school bekijken. Alle vakken presenteren zich in de vaklokalen. Een overzicht van de lokalen ontvangt u bij binnenkomst.

Je bent welkom tussen 9.00-12.00 uur. We adviseren je om niet te laat te starten omdat je dan misschien niet meer alles kunt zien en meemaken. Gedurende deze ochtend zullen er van de meest populaire vakken proeflessen gegeven worden en is er een voorlichting over het programma Cambridge Engels. Een proefles duurt ongeveer 20 minuten en kan door maximaal 35 personen tegelijk worden bezocht.

 I.v.m. beperkte (betaalde) parkeerruimte in de directe omgeving van de school wordt ouders geadviseerd hun auto te parkeren aan het 'Halmaheiraplein' of aan de Groenedijk

 

Meer groep 8 informatie:

 

 

 

 

          

GRATIS PENDELDIENST

VANAF PARKEERTERREIN HALMAHEIRAPLEIN