Proeflessen

Sinds een aantal jaren organiseren wij met groot succes proeflessen voor leerlingen van groep 8. Zo ook vorig jaar.
Veel van de leerlingen die deze proeflessen volgden, hebben inmiddels hun eerste lesweken erop zitten bij ons op school. Zij hebben een juiste keuze kunnen maken.

Uiteraard willen wij alle potentiële vwo- leerlingen van alle basisscholen in Dordrecht en omliggende gemeenten wederom de mogelijkheid geven proeflessen te volgen op het Johan de Witt-gymnasium. Wij organiseren de proeflessen in ons vertrouwde én vernieuwde schoolgebouw aan het Oranjepark 11 te Dordrecht. Op één van de volgende woensdagmiddagen zijn de leerlingen/is uw kind van harte welkom:

woensdagmiddag 23 november 2016 (volgeboekt),
woensdagmiddag 30 november 2016 (volgeboekt),
woensdagmiddag 11 januari 2017 (volgeboekt),

woensdagmiddag 18 januari 2017.

Op deze middagen worden de leerlingen/uw kind verwacht tussen 13:15 en 13:30. De proeflessen starten om 13:30 uur zullen tot ongeveer 15.45 uur duren.

Er zijn 75 plaatsen per middag beschikbaar. Mocht het zo zijn dat er geen plaats meer is, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en eventueel een extra middag aanbieden.

U kunt uw leerling (docent/directie), uw kind (ouder/verzorger) aanmelden bij mw. C. van den Hout via c.vandenhout@jdw.nl.

Wij verzoeken u om bij de aanmelding de voor- en achternaam van de leerling, de naam van de school (dependance!) en de naam van de contactpersoon (leerkracht) te vermelden.

Wij hopen op veel enthousiaste leerlingen!

 

Informatie is ook te verkijgen via de basisschool.